Aby ustawić Mapal Polska jako stronę startową:

  1. Przeciągnij i upuść logo Mapal Polska na ikonę strony startowej na pasku przeglądarki
  2. Potwierdź wybór, klikając "Tak"

Możesz również:

  1. Wybrać zakładkę Narzędzia
  2. Następnie Opcje
  3. W zakładce Ogólne, wpisać http://www.mapal.pl w polu Strona startowa i potwierdzić klikając "OK".

Aby ustawić Mapal Polska jako stronę startową:

  1. Wybierz Ustawienia Google Chrome
  2. Następnie Opcje
  3. W zakładce Podstawy, wpisz http://www.mapal.pl w polu Otwórz tę stronę.

Aby ustawić Mapal Polska jako stronę startową należy:

  1. Wybrać zakładkę Menu
  2. Następnie Ustawienia
  3. Preferencje
  4. W zakładce Ogólne , wpisać http://www.mapal.pl w polu Strona główna i kliknąć"OK"

Aby ustawić Mapal Polska jako stronę startową należy:

  1. Wybrać zakładkę Narzędzia
  2. Następnie Preferencje
  3. W zakładce Ogólne, wpisać http://www.mapal.pl w polu Strona domowa.

Aby ustawić Mapal Polska jako stronę startową wpisz w oknie
konfiguracyjnym twojej przeglądarki adres
http://www.mapal.pl

 

 

Kalendarz wydarzeń

POKAZY KULINARNE

 

FIRMA MAPAL ZAPRASZA NA POKAZY KULINARNE ODBYWAJĄCE SIĘ W SIEDZIBIE FIRMY W KAŻDĄ OSTATNIĄ ŚRODĘ MIESIĄCA W GODZ. 10.00-14.00.

 

Zobacz galerię

 

Temat pokazu kulinarnego ustalony jest każdorazowo przez naszego Kucharza – Konsultanta i może być uzupełniony o pozycje z podanego przez klienta menu. Podczas pokazu kucharz przygotowuje od podstaw potrawy z przesłanego menu wskazując składniki niezbędne do przygotowania dania, przyprawy oraz parametry pieca (etapy obróbki termicznej bądź nazwę programu, który należy wybrać w menu pieca).

Uczestnicy uzyskują również wyczerpujące informacje o sposobie podania gotowego już dania, możliwych sposobach dekoracji oraz dodatkach jakie do dania należy podać.

W trakcie pokazu odbywa się degustacja kolejno przygotowywanych dań – podczas której istnieje możliwość wymiany poglądów i przepisów, które można do danej potrawy zastosować.

 

SZKOLENIA INDYWIDUALNE I GRUPOWE

 

Szkolenia indywidualne i grupowe organizowane są w firmie po wcześniejszym uzgodnieniu ich terminu i zakresu. Najczęściej na szkolenia indywidualne przyjeżdżają pracownicy Klienta, który pragnie wprowadzić w swoim menu nowe potrawy, bądź otwiera nową, kolejną już sieć.

Klient informuje, że zamierza zakupić sprzęt i otworzyć np. Restauracje WOK, po czym Doradca Kulinarny MAPAL zbiera na pokaz wszelkie niezbędne informacje o dostępnych na rynku urządzeniach, hurtowniach, które dostarczają produkty specjalistyczne dla tej kategorii restauracji oraz akcesoria niezbędne do prowadzenia takiego obiektu.

Szef Kuchni MAPAL zbiera informacje o najlepiej sprzedających się pozycjach z menu konkurencji, proponuje kilka nowych pozycji, których nazwa oraz skład świadczą o daniu, które będzie dostępne tylko u naszego Klienta a następnie informuje o najważniejszych parametrach, których nie wolno pominąć przygotowując się do otwarcia takiej restauracji.

I tak w przypadku restauracji WOK nie tylko wskazujemy niezbędne urządzenia, specjalistyczne patelnie, ale również np. informację o okapach z wbudowanym systemem gaśniczym Ansul wymaganym przy WOKach gazowych przez inspektorów strażackich. Uczestnicy podczas pokazu - szkolenia mają również możliwość degustacji przygotowywanych produktów a nawet, jeśli jest to ustalone wcześniej uczestnictwa w ich przygotowywaniu i obróbce.

 

Szkolenia odbywają się również w lokalu Klienta, który zakupił całość urządzeń od MAPAL.

W takim przypadku szkolenie składa się z dwóch części :

  • Szkolenie techniczne z obsługi urządzeń, które prowadzi Instruktor Serwisu
  • Szkolenie Kulinarne wg powyższego opisu, które prowadzi Szef Kuchni Mapal

 

Po każdym szkoleniu Pracownicy Klienta otrzymują stosowny certyfikat uczestnictwa oraz potwierdzają, że uczestniczyli w szkoleniu i zostali przeszkoleni z zakresu obsługi i konserwacji urządzeń.

Trzeba stworzyć kalendarz obejmujący 3 następne miesiące na którym oznaczalibyśmy kiedy będą odbywać się pokazy kulinarne.

POKAZY KULINARNE

 

FIRMA MAPAL ZAPRASZA NA POKAZY KULINARNE ODBYWAJĄCE SIĘ W SIEDZIBIE FIRMY W KAŻDĄ OSTATNIĄ ŚRODĘ MIESIĄCA W GODZ. 10.00-14.00.

 

Zobacz galerię

 

Temat pokazu kulinarnego ustalony jest każdorazowo przez naszego Kucharza – Konsultanta i może być uzupełniony o pozycje z podanego przez klienta menu. Podczas pokazu kucharz przygotowuje od podstaw potrawy z przesłanego menu wskazując składniki niezbędne do przygotowania dania, przyprawy oraz parametry pieca (etapy obróbki termicznej bądź nazwę programu, który należy wybrać w menu pieca).

Uczestnicy uzyskują również wyczerpujące informacje o sposobie podania gotowego już dania, możliwych sposobach dekoracji oraz dodatkach jakie do dania należy podać.

W trakcie pokazu odbywa się degustacja kolejno przygotowywanych dań – podczas której istnieje możliwość wymiany poglądów i przepisów, które można do danej potrawy zastosować.

 

SZKOLENIA INDYWIDUALNE I GRUPOWE

 

Szkolenia indywidualne i grupowe organizowane są w firmie po wcześniejszym uzgodnieniu ich terminu i zakresu. Najczęściej na szkolenia indywidualne przyjeżdżają pracownicy Klienta, który pragnie wprowadzić w swoim menu nowe potrawy, bądź otwiera nową, kolejną już sieć.

Klient informuje, że zamierza zakupić sprzęt i otworzyć np. Restauracje WOK, po czym Doradca Kulinarny MAPAL zbiera na pokaz wszelkie niezbędne informacje o dostępnych na rynku urządzeniach, hurtowniach, które dostarczają produkty specjalistyczne dla tej kategorii restauracji oraz akcesoria niezbędne do prowadzenia takiego obiektu.

Szef Kuchni MAPAL zbiera informacje o najlepiej sprzedających się pozycjach z menu konkurencji, proponuje kilka nowych pozycji, których nazwa oraz skład świadczą o daniu, które będzie dostępne tylko u naszego Klienta a następnie informuje o najważniejszych parametrach, których nie wolno pominąć przygotowując się do otwarcia takiej restauracji.

I tak w przypadku restauracji WOK nie tylko wskazujemy niezbędne urządzenia, specjalistyczne patelnie, ale również np. informację o okapach z wbudowanym systemem gaśniczym Ansul wymaganym przy WOKach gazowych przez inspektorów strażackich. Uczestnicy podczas pokazu - szkolenia mają również możliwość degustacji przygotowywanych produktów a nawet, jeśli jest to ustalone wcześniej uczestnictwa w ich przygotowywaniu i obróbce.

 

Szkolenia odbywają się również w lokalu Klienta, który zakupił całość urządzeń od MAPAL.

W takim przypadku szkolenie składa się z dwóch części :

  • Szkolenie techniczne z obsługi urządzeń, które prowadzi Instruktor Serwisu
  • Szkolenie Kulinarne wg powyższego opisu, które prowadzi Szef Kuchni Mapal

 

Po każdym szkoleniu Pracownicy Klienta otrzymują stosowny certyfikat uczestnictwa oraz potwierdzają, że uczestniczyli w szkoleniu i zostali przeszkoleni z zakresu obsługi i konserwacji urządzeń.

Trzeba stworzyć kalendarz obejmujący 3 następne miesiące na którym oznaczalibyśmy kiedy będą odbywać się pokazy kulinarne.

kwiecieńmajczerwiec
pwścpsn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031